Upplev Göteborg med oss!

Här följer förslag på upplevelser som vi erbjuder. Har du egna förslag? Vi lyssnar, ordnar och levererar enligt önskemål. Bland guiderna finns även väletablerade reseledare att anlita.

Guidade turer

Med buss ser du bekvämt de flesta av stadens sevärdheter. Eller kasta loss med båt och njut av skärgården, saltstänk och öarnas charm. Med bil ges möjligheter till många upplevelser. I backar uppför och nedför utforskar du Göteborg på cykel. Hoppa upp, trampa och följ guiden! Med 100-åriga veteranspårvagnar ges en historisk inramning.

Stadsvandringar

Till fots finns mycket att se. Historia, kuriosa och anekdoter i stort och i smått. Populära stadsvandringar är bland annat Klippans Kulturreservat, Norra Älvstranden, Haga och stadskärnan. Kom gärna med egna förslag!

Guidade transfers

Med eller utan guidning följer vi med grupper till/från knutpunkter i Göteborg med omnejd. Vi möter eller lämnar resenärer på flygplats, terminaler och knutpunkter.

Föreläsningar

Våra guider föreläser bland annat i Göteborgs historia, arkitektur och utveckling genom 400 år. Vidga dina vyer och låt dig inspireras av entusiasmerande föreläsare!

Hospitality desk

Vid konferenser, mässor och kongresser möter, registrerar och vägleder vi proffsigt arrangörens deltagare.